Научи си думите по английски с това супер приложение [ВИДЕО]

Няма какво да се залъгваме, ученето на думите от урока по английски е едно от най-досадните занимания. Честно казано, вече твърде малък брой учащи въобще си правят труда след първоначалния прилив на ентусиазъм при започване на курса.

Разчиташ, че ще ги запомниш в часа, отлагаш за следващия ден, измисляш си какво да свършиш вместо това да седнеш да ги научиш, повтаряш си, че нямаш време, нямаш условия, нямаш начин... нямаш и резултати.




В практиката си съм работила с доста хора и разликата в напредъка между тези, които полагат усилия, за да си научат думите и останалите, е съществена. Езикът се състои от думи и, ако искаме да говорим английски добре, не можем да избегнем заучаването им. Дори при неправилно употребена граматика, ако думите са там, човекът отсреща пак ще те разбере.

Искам да предложа един начин, който работи безотказно при всички нива и възрасти. Използва се много лесно и може навсякъде да е с теб.

Отдели две минути и виж как да го използваш:


Сега е време да употребиш думите в разговор. Ако си пропуснал(а) да се информираш за други начини за учене на думи, виж тази публикация и избери кой начин е най-ефективен за теб. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

@templatesyard